Продължават безплатните прегледи в „Сърце и Мозък“Поради големия интерес на хора от Бургас и областта, прегледите по програма „Грижа за Вас“ по специалности Урология и Гастроентерология във високотехнологичната болница „Сърце и Мозък“ продължавати и през януари.

 

 

 

Урологичният кабинетът функционира всеки петък от 10:00 ч. до 12:00 ч. Кабинетът по гастроентерология приема пациенти всеки вторник и сряда от 15:00 ч. до 17:00 ч.

 

 

Ракът на простатата е второто по честота раково заболяване при мъжете, съставляващо 15% от всички ракови заболявания. Честотата му се увеличава с възрастта, достигайки до 48%-71% за възраст над 79години. Ежегодното посещение при уролог и измерването на ПСА при мъже над 45 години е предпоставка за ранна диагноза и успешно лечение на заболяването.
 

 

 

Пациентите, желаещи да се възползват от безплатните профилактични прегледи, трябва да представят актуално изследване на ПСА, както и предходна медицинска документация, ако разполагат с такава.
 

 

 

 

Болестите на панкреаса са трудно диагностицирани, в повечето случаи се разпознават в напреднала фаза, когато са нелечими, а предраковите състояния не се интерпретират правилно. Клиниката по гастроентерология разполага с цялата апаратура, необходима за ранна и прецизна диагностика на панкреасните заболявания.
 

 

 

 

Прегледите по програма „Грижа за Вас“ са напълно безплатни и включват: ехография и генетична консултация. При преценка пациентите ще се насочват за хоспитализация за цялостно изследване чрез всички съвременни методи: ендоскопска ехография, контрастна ехография, еластография, биопсия при необходимост, компютърна томография, магнитен резонанс. При преценка и при възможност на пациентите ще се извършват генетични изследвания в специализирана лаборатория.

 

 

 

Молим пациентите да предоставят предходна медицинска документация, ако разполагат с такава.
 

 

 


Прегледите ще се осъществяват след предварително записан час на телефон 056703003 и са НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ.
Видяна: 84

« Назад към всички новиниНаши партньори