Вестник Фактор Бургас

" />
 

Водещ специалист по акушерство и гинекология ще преглежда в "Сърце и Мозък" БургасД-р Александров притежава сертификат за работа с роботизираната система DaVinci.

 

 

 

 

Експертизата на д-р Атанас Александров е в областта на лапароскопската и хистероскопска хирургия, проблемното забременяване, лечение на миомни възли, ендометриоза, инконтиненция и генитален пролапс В професионалният си път д-р Александров е помогнал на много жени да станат майки и да изпълнят мечтата си да имат дете.

 

 

 

 

Д-р Александров, е сертифициран за първи асистент при робот-асистирани лапароскопски операции. Екипът от акушер-гинеколози, ръководен от д-р Александър Любенов, сертифициран конзолен хирург с богат опит във високотехнологичната хирургия, извършва целият набор комплексни гинекологични операции в малкия таз. Специалистът завършва медицина през 2016 в МУ Варна и специализира АГ в СБАГАЛ „Проф. д-р Д. Стаматов“ Варна. По време на специализацията д-р Александров се развива в областта на минимално инвазивната гинекология и проблемното забременяване, като работи интензивно в Медицински център за асистирана репродукция и се обучава в една от водещите клиники в света за лапароскопска хирургия в болница „д’Естен“, Клермон-Феран, Франция.

 

 

 

 

От 13 януари д-р Александров ще преглежда всеки втори петък на месеца в "Сърце и Мозък’" Бургас от 10:00 до 16:00 ч. Необходимо е предварително записване на телефон 056 703 003.
Видяна: 49

« Назад към всички новиниНаши партньори