Doors Floors Bulgaria предлага над 5000 модела на вратиИзложбената зала на компанията в Бургас на бул. „Иван Вазов“ 55, разполага с най-поръчваните модели интериорни и входни врати

 

 

 

Обзавеждането на всеки дом е съвкупност от правилния избор на мебели и детайли, които да го направят уникален. За създаване обаче на добра атмосфера и уютна обстановка е много важно да изберем врати, които да отговарят на интериорния дизайн. Тази важна подробност знаят в Doors Floors Bulgariaи това е причината да разполагат с над 5000 интериорни и входни врати от водещи европейски производители на склад в Бургас. Компанията има изложбени зали в цяла България и е водещ партньор на редица големи хотели, които искат да разполагат едновременно с красиви, качествени и здрави врати.

 

 

 

  

 

Много често при избора на интериорни врати възникват редица въпроси относно цвета, материала, размерите и обкова. Затова е хубаво да разполагате с най-големия избор от врати, който се предлага в Бургас и региона. Нещо повече, когато избирате врата е хубаво да видите как изглежда тя и да се консултирате със специалист за монтажа. В Doors Floors Bulgaria това не е проблем, защото монтажниците във фирмата имат огромен опит при поставянето на врати, дори и на такива с нестандартни размери. Хубаво е, че в шоурума на компанията в Бургас на бул. „Иван Вазов“ 55 освен интериорни се предлагат и блиндирани входни врати със секретно заключване. Така имате възможност на едно място да изберете желания цвят и материали, които да съответстват на целия интериорен дизайн.

 

     

 

При избора на врати е много важно да разполагате и с професионални монтажисти, защото само правилно поставените врати могат да издържат много дълго време на постоянна употреба без да се износят или разместят. В Doors Floors Bulgaria се предлагат интериорни врати от водещи европейски производители, които имат най-висок клас устойчивост на покритието им.

 

     

 

Може да разгледате врати в сайта на компанията doorsfloorsbulgaria.com или да получите допълнителна информация на тел. 0877 87 77 10

 

 

     
Видяна: 49

« Назад към всички новиниНаши партньори