Пламена Владимирова, управител в недвижими имоти Съни БГ: Предлагаме нови имоти директно от строителя и без комисионна-          Г-жо Владимирова, как оценявате пазара на недвижими имоти в Бургас през последните месеци?

-          Бизнесът с недвижими имоти е много интензивен и променлив при продажбите. Поради санирането на старите панелни блокове и реставрирането на други стари сгради в гр. Бургас цените на имотите се повишиха, но интересът за закупуване на апартаменти не намалява. Може да се каже, че интересът към момента за закупуване на имоти спрямо предходните сезони е повишен.

-          Продавате имоти директно от строителна компания „Бургос строй”. Кои в момента са най-атрактивните ви предложения за готови апартаменти?

-          Бургос Строй е сред водещите строителни фирми в града, а силният интерес към готовите и предстоящи проекти мотивира фирмата да разшири дейността си.  Поради завишените критерии при търсетено на пазара съответно се покачва и качеството на строителството. В момента нашите топ предложения са за две много модерни сгради, стротелството, на които започва до дни. Едната се намира в Меден Рудник, а другата в Изгрев. Предлагаме и други имоти, но тези които са построени от  „Бургос Строй“  са без комисионна, защото  „Съни БГ“   е ексклузивен представител.

-          Предлагате ли възможност за включване в нови жилищни сгради?

-          По-голямата част от офертите ни са именно в нови жилищнисгради, всички предложения може да разгледате подробно на нашият сайт – sunnybg.com.Там е представен и най-новият проект на строителна компания „Бургос Строй“. Конкретно ще Ви кажа само, че това е нова луксозна сграда без аналог в Бургас, която ще бъде разположена до МОЛ ”Плаза”. Строителната дейност ще започне много скоро. Сградата ще е със смесено предназначение, ще разполага с подземен паргинг на две нива. На партер  и първи етаж ще има търговски център, който ще разполага с: офиси, кафе, ресторант, денонощен магазин, фитнес център, детски център – забавачница, аптека и още много други търговски помещения. Общите части на сградата ще бъдат луксозно оформени с декоративен фонтан, прекрасно озеленяване и всичко нужно, което да задоволи потребностите на живеещите там. Над търговският център ще има 6 жилищни етажа и богат избор от апартаменти. Самата аз съм сред първите запазили жилище там.

-          Има ли възможност за разсрочено плащане, когато имотите, които предлагате са директно от строителя?

-          Политиката на фирмите е гъвкава и съобразена с възможностите на клиентите ни и разсроченото плащане е една от опциите.

-          Какво е търсенето на имоти с цел инвестиция или бизнес в града според Вас?

-          Търсенето е доста разнообразно, повечето ни клиенти закупуват имот с цел инвестиция (включват се на зелено и след това препродават), но не са малко и тези, които се намират в бизнес сектора.

-          Какви имоти се търсят най-често?

-          Повечето ни клиенти имат интерес към новостроящи се сгради и малки апартаменти. Основните критерии са: локация, изложение и не на последно място – етаж. Опитът ни от последната година показва, че масовият клиент търси двустайни и тристайни апартаменти.

-          Кои са предпочитаните комплекси за живеене в Бургас на база продажбите, които правите? 

-          Бургас е един от градовете с най-бързо променяща се инфраструктора,  именно заради множеството сгради, които се строят или ще бъдат построени в бъдеще време. Нека вземем за пример к-с „Меден Рудник“, това е млад развиващ се комплекс, който е предпочитан от днешната младеж. Друго предпочитано място за живеене са комплексите Изгрев и Славейков. Лазур, Център, Братя Миладинови и Възраждане станаха презастроени, а ако успеете да си намерите място за паркиране си е чист късмет. В тази насока повечето хора предпочитат спокойствието и именно това е причината за увеличеното търсене и промяната на цените в тези раьони.

faktorbg.com
Видяна: 481


« Назад към всички новиниНаши партньори