С благотворителен концерт абитуриентите на АЕГ- Бургас си взимат сбогом с ученическия животСредствата  ще бъдат дарени в подкрепа на хората със Синдром на Даун в Бургас

 

С благотворителен концерт абитуриентите от английската езикова гимназия „Гео Милев“ в Бургас ще кажат „Сбогом“ на  ученическия живот. Дванадесетокласниците на  една от най-елитните гимназии в града са събрали музика, песни, танци и скечове в спектакъла „Down Together“.

 

 

 

Името на спектакъла не е случайно избрано. Средствата от продажбата на билетите ще бъдат дарени на проекта „ДаунТаун“, създаден в подкрепа на хората със Синдром на Даун в Бургас. Дори на крачка от завършването си, учениците от дванадесетите класове за пореден път показват съпричастност и социална отговорност, поставяйки фокуса на своя празник върху значими за обществото каузи.

 

 

 

Спектакълът „Down Together” ще бъде представен на 16 май от 18 ч. в Летния театър. Билетите са с цена 5 лв. за брой и могат да бъдат закупени в деня на събитието от 17:30 часа от касата на Летния театър. Випуск 2023 на АЕГ „Гео Милев“ кани всички жители и гости на града да станат част от „Down Together” и заедно да сътворят поредното малко чудо за „слънчевите деца“ на Бургас.

 

 

 

Официалното изпращане на ВИПУСК 2023 на АЕГ „Гео Милев“- Бургас ще се проведе на 17 май в 10:40 в двора на гимназията.
Видяна: 43

« Назад към всички новиниНаши партньори