Топ дерматолог ще приема пациенти в МЦ „Д-р Стайков“Едно от светилата в родната дерматология, д-р Петрана Каляшева идва в Бургас и ще приема пациенти за преглед и консултация в МЦ „Д-р Стайков“ на 2 и 3 юни след предварително записване на тел. 056 996 006, 0892 996 006, 0896 996 006.

 

 

 

Д-р Петрана Каляшева завършва медицина през 1994 година в Медицинска Академия, София.

 

 

 

През1995 година постъпва на работа в Център за кожно-венерологични заболявания в София-град и София-област като лекар-дермато-венеролог и завежда кабинет "Болести предавани по полов път" в същото лечебно заведение до 2014г.

 

 

 

През 2000 година придобива специалност по дерматология и венерология.През 2002 година започва да се занимава и с естетична дерматология.

 

 

 

Взимала е участие в много национални и международни дерматологични форуми, участва в редица международни програми за лечение и превенция на полово предавани болести.

 

 

 

През 2013 д-р Каляшева участва в основаването на частен медицински център „Дерма София“. Основната цел на медицинското заведение е да осигурява висококвалифицирани медицински услуги в областта на дерматологията, болестите предавани по полов път, естетичната дерматология, лазерните процедури и медицинската козметика.

 

 

 

„Избрах лекарската професия преди много години, защото открих, че моето призвание е да помагам на хората. Вие можете да се обърнете към мен с проблеми и въпроси, свързани с моята квалификация - дерматология, венерология и естетична дерматология. Към всеки един пациент подхождам със загриженост и разбиране.“, споделя д-р Каляшева.
Видяна: 56

« Назад към всички новиниНаши партньори