„Продължаваме Промяната“ учредява скоростно структури в област БургасПП „Продължаваме Промяната“ вече официално има структура в Бургас. От партията имат готовност в рамките на месец да официализират структури във всяка една община от областта.

 

 

 

В края на миналата седмица на учредително събрание в Бургас са избрани и лицата, които ще представляват партията на местно ниво. На събранието в Експозиционен център Флора участие взеха над 50 делегата. Сред тях много млади хора със сериозно образование и професионален ценз, много преподаватели от Бургас, ITпредприемачи, юристи, бизнесмени в големи компании, известни лекари и общественици. Сред познатите имена в града, които участваха в учредяването на местната структура са политологът и преподавател Емил Соколов, бившият народен представител от „Продължаваме промяната“ Христо Симеонов, общественикът Дончо Златев, който бе изгонен от местната структура на СДС, уважаваният журналист Красимир Калудов и др. Гости на събитието бяха народният представител от „Продължаваме промяната“ Константин Бачийски, зам. областният управител Пламен Янев, общественикът опозиционер от Царево Емил Пейчев и др.

 

 

 

Делегатите единодушно се обединиха зад кандидатурата на уважавания стоматолог Мартин Кръстев, който е избран за общински председател на организацията. Областен координатор на партията в Бургас е юристът Даниел Михалев.
Видяна: 45

« Назад към всички новиниНаши партньори