Първа копка на жилищното саниране в в Малко ТърновоНа 19.09.2017 г се проведе церемонията символична „Първа копка“ по проект „Реконструкция, модернизация и въвеждане на мерки за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради на територията на гр. Малко Търново“!


Официални гости на церемонията бяха Областният управител на област Бургас г-н Вълчо Чолаков, г-н Стоян Кисьов и г-н Никола Витанов – представители на фирмите изпълнители на СМР, представители на Надзорните фирми.


Проектът се финансира от Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г.”, съфинансирана от Европейският съюз чрез Европейски фонд за регионално развитие, Приоритетна ос 2 „Подкрепа за енергийна ефективност в опорни центрове в периферните райони ”. Основна цел на настоящият проект е подобряване на енергийната ефективност на четирите многофамилни жилищни сгради на територията на гр. Малко Търново – бл. 16, бл. 17, бл. 22 и бл. 24 в к-с „Изток“, а на следващ етап същото ще бъде направено със сградите на Общинска администрация, ОДЗ "Юрий Гагарин", Районно управление на МВР и ДЦВХУ в Малко Търново.

 
http://www.malkotarnovo.orgВидяна: 358


« Назад към всички новиниНаши партньори