BLACK SEA GOLD Pomorie взе бъчвата на Лозаро-винарската камараОбщо 27 медала, две отличия GRAND PRIX и бъчвата на НЛВК спечели BLACK SEA GOLD Pomorie  от международния конкурс, част от Винария 2018 и за поредна година стана първенец от най-престижния винен конкурс в България.Нощта на златния ритон се проведе снощи в Международния панаир, Пловдив.

 

Двете отличия GRAND PRIX журито присъди на Salty Hills Каберне совиньон & Мерло & Каберне фран & Сира 2017 и Бургас 63 Юбилейна.

 

За поредна година Поморисйаката изба спечели и Бъчвата на Националната лозаро-винарска камара. Тя се присъжда на винарната с най-много спечелени медали в международния конкурс.

 

Над 300 проби вина, ракии, винено бренди и спиртни напитки участват в надпреварата за златните ритони. Напитките се оценяват от 20-членно жури, в което участват утвърдени дегустатори от страната и чужбина.

 

Наградите получи Йордан Панайотов, Изпълнителен директор на „BLACK SEA GOLD Pomorie” от председателя на Националната лозаро-винарска камара Радослав Радев и Иван Соколов, Председател на Съвета на директорите на Международен панаир Пловдив.

                   

Серията SALTY HILLS въплъщава изцяло духа и спецификите на черноморскоя тероар – минерална чистота, която гроздето може да придобие само в района на Поморие.

 

Бургас 63 Юбилейна е специална лимитирана серия от BLACK SEA GOLD Pomorie, която с което избата изненада своите почитатели по повод 20-годишнината на бранда. Юбилейната Бургас 63 е в специална винтидж опаковака - с първия етикет и бутилка, в които емблематичната ракия се е появила на пазара преди 20 години. Бургас 63 е напълно безцветна ракия.  Върховният мускатов вкус идва след внимателно подбиране на цели зърна грозде. Дестилира се незабавно, за да се улови нежния мускатов аромат. Всяка бутилка има индивидуален сериен номер на задния си етикет.
Видяна: 257


« Назад към всички новиниНаши партньори