Расте интересът към туристическо изложение „ За туризма от А до Я“ в СозополНай- голямото туристическо изложение „За Туризма от А до Я”, което се провежда за 6-та поредна година в Слънчев бряг, за първи път ще бъде реализирано в Созопол тази година. То ще се проведе в сградата на Военно Морски клуб- Созопол на 23 и 24 април. Туристическото изложение се провежда с изключителната подкрепа на Община Созопол и кмета Панайот Рейзи. Подобна инициатива е от полза за туристическия бизнес в Созопол и по цялато Южно Черноморие,които ще имат възможност за директни срещи и договаряне с фирми- лидери от цялата страна в различни браншове,които могат да бъдат полезни на туристическия бизнес.

 

„Има голям интерес към изложението в Созопол,  директорът на  туристическо изложение „За Туризма от А до Я” Стоян Георгиев. През годините Слънчев бряг се утвърди като желано място за изложителите, но тази година наблюдаваме голям интерес към  продължението на изложението, което ще се проведе в Созопол, заяви още Стоян Георгиев. Възможността големи фирми от цялата страна да се презентират пред бизнеса и публиката на Созопол, както и да влязат в контакти и договорни отношения с туристическия бизнес и от Приморско и Царево, направи изложението в Созопол особенно предпочитано, добави директорът на туристическото изложение.

 

Към момента вече има  записани за участие  фирми, които ще представят своите продукти и възможности. Мебелната промишленост е представена от Мебели Корект  и Матраци Дуситекс. Едни от най- популярните фирми, които предлагат решения за хотелиери и ресторантьори Керхер ООДиРеникс ООДса сред първите участници в изложението в Созопол. Своите възможности и нови продукти ще представят и Арк Груп ООД- лидери в почистващите техника и препарати. Със собствен щанд ще се представи и фирма Опаковка БГ. Една от най- големите фирми Техномаркет ще потърси нови партньори в Созопол. Любопитно е и участието на варненската фирма Агролес Продукт ООД, които ще представят продукти от трюфели и истински български трюфели.

 

Първият представител на туристическия бизнес в Созопол, който е заявил участие е Замъкът в Равадиново. Атракционът, който се утвърди като водещ в световен мащаб, ще представи Созопол на изложението  и в Слънчев бряг и в Созопол.

 

С всяка изминала година туристическо изложение „ За туризма от А до Я“ набира огромна популярност и стана едно от най-търсените за срещи между представителите на бизнеса, свързани с туризма.

 

Ако желаете да заявите участие или да получите по-подробна информация, можете да се свържете с организаторите на посоченият по-долу телефон.

Лица за контакти: Стоян Георгиев – 0899 901 968

faktorbg.com
Видяна: 964


« Назад към всички новиниНаши партньори