Поларис дава енергия, изцелява и подмладяваЕдинот първите симптоми, който показва, че нещо не е наред със здравето е болката. В  намирането на решение за проблема, човек е принуден да направи всичкопо силите си. За съжаление, повечето от процедурите се свеждат до премахване на болката, без да се търси причината и да се реши проблема. Разбира се, някои причини са много трудни за отстраняване, тъй като те съществуватв продължение на много години и са причинили сериозни щети на организма.

 

Въпреки това, ние от екипа на Поларис сме много доволни от изявленията на голям брой потребители на диска, които ни благодарят и казват, че след много години те са успели да решат някои здравословни проблеми  и да премахнат напълно станалатахронична болка по естествен начин.

 

Повишаването на нивото и потока на енергия чрез диск Поларисподобрява кръвообращението и по този начин осигурява условия за регенериране на увредените тъкани и органи и по този начин се премахва причината за болката. Такива свидетелства идват от цял свят и тук споделяметези,които дойдоха от Канада.                 

 

Мари-Пауле БонънфантотТройсРивиерес: Поларис бе спасениеза менв точното време

 

С голямо удоволствие ще споделя с вас моя опит и ползата, която имам от използването на дискПоларис. Вярватеили не аз имах остеоартрит. Трябваше да използвам болкоуспокояващи всеки ден, което първоначално облекчавашеболката ми, но след това вече не. Поради  голямото  количество лекарства и инжекционни препарати възникнаха проблеми съсстомаха и черния дроб.Прочетох в едносписание статия за поляризационен диск Поларис. Чувствах, че това ми е необходимо и скоро след като го получих разбрах, че не съм сбъркала. Благодарение на него сега се чувствам много добре.  Използвам го всеки ден според инструкциите и съм благодарна, че съм на 75 години съм в по-добро състояние от всякога.Поставям диск Поларис под каната с вода ипо всяко едно време имам  „жива вода”, от която пия повече, отколкото преди. Надявам сеи много други хора, които търсят решение за здравето си и използват  дискПоларис дапочувстватотноворадостта от живота.

 

Уилям ЗемкеотТоронто: Поларис за мен е чудо

 

Използвах дискПоларисвсеки ден по10-15 мин.в долната част на гърба, защото имах силни и остри болки, особено сутрин, когато се събудяилислед продължителноседене.Постепенно силната болка намаляваше, а след 3месеца изчезна напълно.  

 

  

 

Освен това имах  проблеми с циркулациятана кръв в крайниците, особено в десния крак, който беше побелял и студен. Държах диска под стъпалото си всеки ден. В началото по 10 мин., но понякога и повече от 30 мин. Беше ми толкова е приятно да усещам отново движението, което протичаше в крака ми. След 6месеца циркулацията се подобри с над 75% и сега е почти нормална.

 

Имах силна болка и ограничена подвижност в двете рамене. Използвайке дискПоларисежедневно вече свободно повдигам ръцете си и нямам болка.Наскоро си правих общ годишен прегледи въпреки, че съм 76 годиниповечето показатели са като на младеж.  Сигурен съм,че всичко това е благодарение наПоларис. Мога да дам и друг съвет на потребители на диск при  болка от артрит в областта на китката. Сложих един диск под китката и един върху нея, получи сесандвич.Само за няколко минути болката и сковаността на ставата изчезна. С няколко диска, които използвам на няколко места едновременно, съкратих продължителността на сутрешната процедура, с която започвам деня. Просто да кажа Благодаря не е достатъчно- Поларисе чудо за мен!

 

Ототзивите на хората може да видим, че инвестицията в поляризационния диск Поларисе здраве и се изплащапо безспорен начин. Здравето е в нашите ръце!

                               

 

Специфично приложение наПОЛАРИС: Всички видове болка, гинекологични и урологични проблеми, болезнен гръбнак и стави, затлъстяване, нарушено либидо, стерилитет, хемороиди, запек и проблеми с червата, белодробни и сърдечни проблеми, проблеми с щитовидната жлеза и синусите, главоболие , безсъние и лошо настроение.

 

За по-малко от сумата за лекарства за 1 месец можете да имате такъв мощен инструмент, който значително да повлияе на вашето здраве и дълголетие.

 

 

За поръчки идопълнителнаинформациятел:0886  777  126

и на сайта на „Поларис БГ“ ООД  www.polarisdisc.bg

Цената на 1бр. дискПОЛАРИС е 70,00лв. + доставка.

Отстъпка за  2бр. безплатна доставка,

Отстъпка за 3бр. 10% отстъпка от цената на диска и безплатна доставка.

В опаковката има подробно описание за приложението му.
Видяна: 1001


« Назад към всички новиниНаши партньори