Лечителят Алейдин: Щастието и късметът са за тези, които ги потърсят навреме 

Алейдин Тахиров е най-младият ходжа в цяла България. Той е само на 39 години, родом от село Бенковски край Златоград, но от 14 години живее в Мадан, Смолянско. Зет е на къща, семеен с две деца. Българо-мохамеданин е /помак/, с което се гордее. Завършил е ислямско духовно училище през 1999 година в Шумен в Томбул джамия.

 

-          Алейдин, от кога имаш дарбата да помагаш на хората?

 

-          Усетих, че мога да помагам на хората през 2002 година, когато изпаднах за 5-6 дни в кома, без да има определена причина за това, тъй като въобще не бях боледувал. Лекарите в Златоград  дори не вярваха, че ще оживея. Тогава, като на сън ми се яви един много възрастен човек, с бяла дълга брада, който ми проговори не на арабски – може би защото съм българин-мохамеданин, помак, с което се гордея. Реших, че ми се е явил Господ Аллах, който ми каза: „Алейдинчо, ще те даря оттук нататък с такава дарба, която ще ти позволява да гледаш на хората, за да им помагаш, да откриваш болести, да разваляш магии, но в никакъв случай ти няма да правиш магии.” Оттогава започнах да помагам на хората.

 

-          По какъв начин гледаш на човек когато дойде при теб?

 

-          Когато човек дойде при мен не го питам какъв проблем има, а започвам от миналото му, за да се увери той че познавам. След това за настоящето, бъдещето, здравословни проблеми, брак, деца, работа, магии, болести. Всичко казвам. Ако не е семеен, кога ще бъде, ако има имот за продаване или иска да купи – до колко време ще се осъществи сделката и т. н. Ако има направена магия мога да кажа къде е мушната, сложена, подхвърлена. Казвам защо е направена на човек. Казвам първата буква на човека, който я е направил дали е мъж или жена, близък, роднина, приятел или комшия и т. н.

 

-          Какви заболявания лекуваш чрез Свещената книга?

 

-          Лекувам всякакъв вид заболявания чрез Корана с изключение на ракови болести и диабет. Когато проблемът не е за мен казвам на човека. Не съм като някои мои колеги, които злоупотребяват с доверието на хората и само и само да вземат парите се правят, че могат да помогнат. Обичам да пазя доверието на хората и за в бъдеще. Затова, когато не мога да помогна, казвам на човека да си търси лек на друго място.

 

-          Само обикновени хора ли те търсят за помощ?

 

-          Срещам се с много хора, мъже и жени. Радвам се и се гордея, че ми се доверяват и продължават да ме търсят за пореден път хора от вашата община, съда, от полицията, от болницата, учителки, магазинерки са идвали при мен. Ако не са останали доволни, едва ли ще ме потърсят пак и да водят техни близки и приятели.

 

-          Ти обикаляш цялата страна, правят ли се много лоши магии в Бургас и района?

 

-          Когато развалям магия или лекувам дадена болест го правя пред човека, за да види с очите си и давам гаранция, че от тук нататък 7 години магия не може да го хване, а не както правят колежките ми със записи и колети по пощата. Това за мен не е редно и е един вид шарлатанство. Мога да гледам и да помагам и на снимка за друг човек, стига да не е починал. За умрели не гледам. И в Бургас се правят много магии за лошотия. Случват се с хората, на които им е направена магия страшни неща, след които и невярващите в това започват да вярват. В Имам девиз: „Не обичам да се хваля, нека хората да говорят за мен.”

 

Ето отзивите на хората и се позамислете, след като са звънели отново по телефона да му благодарят за помощта:

 

М. И. от Черноморец

 

В края на миналата година ходих при него. Без да посещава дома ми каза, че магията е поставена зад малкото шкафче в кухнята. Беше направена на семейството ми от ден на ден и от месец на месец всичко да върви назад и наопаки. Дъщеря ми се раздели с мъжа си без причина, а синът ми за три месеца претърпя няколко премеждия с колата и счупи крак. Аз самата взех да слабея и да се чувствам зле. След като това младо момче ми развали магията от вече близо година нещата в семейството ми си дойдоха на място и здравословните ми проблеми отшумяха. Пожелавам на Алейдин да е жив и здрав и дано да има хора като него да помагат.

 

П. К. от кв. „Банево” в Бургас

 

През есента на 2015 год. ходихме при него, когато приемаше в Бургас. Бях много отчаяна, защото след много опити да забременея това не се случваше, независимо от това, че със съпруга ми нямахме здравословни проблеми. Днес със силата на младият родопски ходжа Алейдин, която наистина притежава се радваме на здраво момченце на година и три месеца. Хаир да види Алейдин от парите, които му дадохме и за хубави неща да му послужат.

 

В. Д. от Каблешково

 

Миналата година по това време ходихме при него със съпруга ми. Не вярвах вече на никой, нито на доктори нито на врачки, но след като моя колежка от Поморие ми се похвали, че е доволна от родопчанина, решихме и ние да му се доверим, защото дъщеря ми имаше припадъци, епилепсия, страхова невроза и депресия. Често си внушаваше и искаше да си посегне на живота. След като не вярвахме, че някой може да ни помогне вече виждам и вярвам, че има хора, които са по-силни от медицината. Евалла му правя, хаир да види от парите ни, които му дадохме, защото дъщеря ни отново си стъпи на краката благодарение на Алейдин.

 

 

Т. А. от к-с „Бр. Миладинови”

 

В края на април миналата година ходих при Алейдин, когато имаше приемен ден в Бургас. Беше ми писнало от брат ми, който всяка вечер се прибираше пиян и ни тормозеше в къщи. Гонеше ни навън да ходим по улиците и да търсим подслон. Бях малко скептично настроена, защото какво ли не бях пробвала  да спре да пие нашето пианде, но след като ходих при родопчанина той се промени и стана друг човек. В брат ми има голяма промяна. Искам да споделя на всички читатели, че аз не вярвах, че това е възможно, но вече вярвам. Не случайно, който търси винаги намира помощ без значение за какво. Аз съм живия пример за това.

 

-          Все пак идваш от Родопите и имаш разходи, каква е тарифата за дадена услуга при теб?

 

-          Който не ми вярва нека влезе в интернет и ще види какви са отзивите за мен. Там ще види също, че аз работя най-евтино в цялата страна. Като човек, който наистина помага на хората обявявам предварително цените си, а не както правят по телевизията, приканвайки хората в нужда да звънят след предаването. Във всеки град на България цената е различна – все пак идвам от Родопите и имам разходи за път, за нощувки, за храна. Не работя на космически цени като някои мои колеги, за които говориха и в „Господари на ефира”, и които за едно гледане вземат по 150 – 300 лв., за едно разваляне на магия искат и изнудват хората от 1000 до 5 000 дори 10 000 лв. ако някой не вярва нека провери в интернет при какви цени работят колегите ми. При мен цената за едно гледане в Бургас е 88 лв., а когато лекувам дадена болест или развалям магии, се изчислява според данните на човека и според каноните на Корана, в зависимост от проблема или магията – дали са по-стари или са от скоро. Но моите цени не са космически като техните. Ако лечението или магията се развали в същия ден когато съм гледал цената е много по-ниска.

 

Алейдин Тахиров моли само за сериозни обаждания, любопитни и невярващи да не го безпокоят, а само хора, които наистина имат нужда и вярват, че може да им помогне. Човек, който има страх от Всевишния и милее за семейството си, никога не би се подиграл със свещените книги и духовните лица. Всевишният вижда всичко, забавя, но никога не забравя. Тахиров казва, че по телефона не може да гледа на хората и според Корана това е шарлатанство.  
Видяна: 2054


« Назад към всички новиниНаши партньори