Внезапно почина адвокат Евгений Мосинов 

 

 

       Един от най- ярките общественици, политици и блестящ юрист почина минути преди да влезе в  софийска съдебна зала на 53 години

       Най-вероятно се касае за инфаркт

 

     Евгений Мосинов е роден в Бургас на 30.04. 1965 година. Целият му съзнателен живот е преминал в родния град. Той беше един от най- работещите, най- дейните и най- подготвените общински съветници в местния парламент. Не веднъж е заявявал добре аргументуирана позиция по различни обществени теми. Той беше едно от ярките лица на опозицията в Бургас, но никога не е преминавал конструктивния и добронамерения тон.

 

През 2015 година Евгений Мосинов беше кандидат за кмет на БСП.

    Евгений Мосинов беше един от най- добрите адвокати по гражданско и административно право, той преподаваше в БСУ. Беше е адвокат по различни знакови дела.

 

      Кметът на Бургас, Димитър Николов изказа своите съболезнования към семейството му : "Скъпи опечалени, приемете моите най-искрени съболезнования за кончината на Евгений Мосинов. Заедно с вас скърбя за тежката загуба на един от най-умните мъже, които познавах, и един от най-добрите юристи в Бургас. С широтата на възгледите, с баланса между крайните мнения, с диалогичността си той намираше път към умовете и сърцата на хората. В този тежък момент мога да кажа единствено следното: Утеха за вас ще бъдат най-хубавите спомени за Евгений. Чрез тях той никога няма да ни напусне. Пред паметта му - дълбок поклон!"

Екипът на „Фактор“ изказва съболезнования на семейството на Евгений Мосинов.
Видяна: 230


« Назад към всички новиниНаши партньори