Как Поларис стимулира организма да се лекува самПолиризационният диск Поларис засилва притока на жизнена биоенергия в организма и за кратко време без електрическо зарежданего стимулира, за да се лекува сам по естествен начин. Поларис е изобретение на гениалния   руски учен Джордж Лаковски, който е работил с Никола Тесла.

 

 

РЕЖИМ НА РАБОТАПОЛАРИС работи на принципа на антената, стимулира и регенерира  клетките за установяване на нормалната им работа.  Кръговите му пръстени са направени от специална сплав, като засилват връзката на тялото с универсалното енергийно поле. Когато клетката разпознае своята честота тя започва да резонира с нея, усилва честотната амплитуда и съответно силата на своята вибрация. Седемте пръстена на диска са вибрационно хармонизирани със седемте енергийни центъра (чакри) на тялото, а двата допълнителни пръстена обхващатоще по-голям спектър от енергиини вибрации, като засилват многократно ефекта му. Организма притежава всички механизми за самолечение необходимо е само да се задвижи.

 

 

    

 

 

ПРИЛОЖЕНИЕ: ПОЛАРИС е доказал отличното си въздействие при: всякакви болки, болести на гърба и ставите, пълнота, намалено либидо и потентност,гинекологични и урологични проблеми, ПМС,климактерични проблеми; стерилитет, хемороиди, запек и проблеми с червата, белодробни и сърдечни проблеми, проблеми кръвното налягане, с щитовидната жлеза и синусите, безсъние и лошо настроение...

На практика няма здравен аспект, на който ПОЛАРИСда не се отразява положително.

 

Отзиви от хора, които вече използват Поларис:

 

Весна Джукич, Холандия:Благодарение на личния си опит сега съм напълно убедена в ползотворното влияние на Поларис. Имах болки в коляното,вечер държах ПОЛАРИСна мястото и още на другия ден всичко беше нормално и без болки. Възпалението на дясното ухо със силна болка, но поставяйки ПОЛАРИСна ухото си след 30мин. болката изчезва. Но най-голяма радост ми доставя това, че в моя дом сега има много повече позитивна енергия. Много ви благодаря, че ни дадохте възможност да си осигурим толкова просто и ефикасно нещо за нашето здраве.

 

Антон Ризман, Ормож:.Използвам го от 2 седмици и забелязвам положителна промяна в поведението на моята уголемена простата. Но аз съм убеден, че с него лесно ще се справя и с още един свои проблем- ускорения пулс.  Бог да благослови вас иПОЛАРИС.

 

Мерсия Мустафич, Нови Пазар: Действа, Бога ми, детето ми по-бързо заспива, мен престана да ме боли главата, ето, в момента седя върху него, толкова е добър, че не можеш да повярваш.

 

Владимир Петков, България: От няколко месеца имам диска и съм много доволен, както от общото енергизиране (слагане последователно на 7-те чакри), така и при болки и проблеми на отделни органи и места. Поздрави, бъдете здрави!

 

Александра Терзич Сакович, Монреал, Канада:

Моята сестра, която е на 33 години, имаше ужасна аритмия, но откакто използва ПОЛАРИСне изпитва никакви смущения. Благодаря ви за всичко!

 

Ана Арзеншек, Слатина: Употребява се за всичкоПОЛАРИС е Закон! Благодаря за упътването и консултациите.

 

 

                                              

 

 

С ПОЛАРИСв ръцете вие се превръщате в първокласен лечител.

 

Хубаво е да знаеш, че няма нищо невъзможно. Нали?

 

Поляризационен диск ПОЛАРИС

 се предлага в комплекти със специално изработени подаръци от български орех  - живата енергия на дървото в едно с енергията на ПОЛАРИС

                                               Неповторим и Изключителен Дар

                     за  Здраве и Радост от живота на Вас и Вашите близки

 

За поръчка и информация:

тел: 0886  777  126

и на сайта на Поларис БГ www.polarisdisc.bg

Цена на диск ПОЛАРИС  в подаръчен комплект

1бр.  -  70,00лв. + доставка

2бр. -  140,00лв. + безплатна доставка

3бр.  - 10% отстъпка /189,00лв./ + безплатна доставка

В опаковката има подробно описание за приложението му.
Видяна: 186


« Назад към всички новиниНаши партньори