Бургаско момиче плени певеца Галин 

От Рали Димитрова

 

 

     Казва се Десислава Димова и е една от главните действащи лица и гласове в песента и в клипа на нашумелия фолк изпълнител Галин. Тя е на 17 години и учи в ГПАЕ „Гео Милев“- Бургас. Деси се занивама от малка с музика, а кавърите, които прави отскоро, качва в социалните мрежи. Така хитовият музикант я открива. „Това се случи преди малко повече от година. Очевидно още от тогава Галин е имал планове да започне продуциране на песента. Доста бързо и директно ми отправи предложението си да работим заедно. Всичко се случи постепенно, като всяка идея за клипа и песента идваше главно от Галин, който е изключително креативен”.

 

   Песента е „ Texas place” , Десислава е с арт името Десита.

 

               Снимките за видеото са правени в резиденция, в близост до София. Продължили са повече от 10 часа „Беше изключително изморително. Но когато си заобиколен от професионалисти, забравяш колко часа работиш и колко продължителни са снимките.“- казва Десислава за вестник „Фактор“. Тя признава, че зад кадър са били най- забавните моменти. А комичните ситуации дошли от неудобните обувки, с които трябвало да участва в клипа. „Принципно съм по-спортна натура и все още не съм свикнала да вървя на  обувкис висок ток. Единият чифт бяха ужасно неудобни. През цялото време вървях като щраус и се измъчвах доста. Но важен е крайният резултат. Зрителят няма как да разбере какво са ми причинили неудобните обучки. Това си остава зад кадър.“

 

        Бургаското момиче е впечатлена от енергичността и професионализма на идола на сегашните тийнейджърки, Галин. И смята, че до сега най- щастливият момет в живота й е работата с фолк изпълнителя. А за песента и учатието в клипа получила изцяло подкрепата на родителите си. „Майка ми и баща ми са съвременни хора и се радват много на успехите ми в музикалната сфера.Дори ме поощряват да продължавам смело напред.“

 

     Десислава смята, че участието в тази песен и това, че видеото се излъчва в популярен тв канал, в никакъв случай не я променило. Момичето продължава да бъде отлична ученичка в Английкста гимназия, да се облича спортно, да слуша и да прави хубава музика.

 

 

   Приятно й е , когато по бургаските улици я разпознават. Но това в никакъв случай не я отклонява от целите й, а имено да продължава да се развива в музикалната сфера и както самата тя признава след пет години да покори сцените не само в България, но и зад граница.

 

   По време на снимките на видото към песента Texas place

 

 
Видяна: 9582


« Назад към всички новиниНаши партьори