Любов по бургаски в облаците 

От Рали Димитрова

 

       

 

 

     Това е една уникална история за Тя и Той. За двама бургазлии, които не ги събира морето, а небето. Двамата обожават самолетите и приключението в облаците. Имено там те изживяват своята красива приказка.

 

        Това са Петя Николова и Велислав Пенев от Бургас. За съжаление обаче и двамата напуснали родния град, за да търсят по-добро заплащане навън. А и така били сигурни, че ще сбъднат мечтата си  - любовта към самолетите да превърнат в своя професия. Петя в момента  живее в Англия, а той в Шотландия. Заедно са от почти две години, преминали са през много трудности, но Велислав споделя, че се фокусира над красивите моменти и не набляга над лошите. Запознали са се в социалната мрежа - Фейсбук и първите впечатления един за друг са били повече от прекрасни, а най - хубавото е, че не са се променили до ден днешен! Обичат да си правят изненади, а формулата за успешна и здрава връзка според тях е вяра, искреност, любов и споделяне. “Когато стане трудно, не трябва с лека ръка да се захвърля връзката, а напротив - трябва да се бориш, за да се запазят добрите отношения.”- твърди красивата бургазлийка. Тя е на 18 , преди 5 години се е преместила заедно с майка си да живее в Англия. Признава, че винаги с гордост казва, че е българка. Петя е убедена, че именно българската устойчивост и позитивизъм й помагат в работата. Тя е стюардеса. „От малка си мечтаех да стана стюардеса. Виждах тогава само лъскавата страна на нещата. Сега ясно осъзнавам колко отговорна е тази професия. В самолета стюардесата на борда  е доктор, психолог, пожарникар и полицай в едно. Приемам цялата тази отговорност с ярко червило и широка усмивка.”

 

Петя твърди, че в самолета е и психолог, лекар, полицаи, и пожарникар. А отговорността към професията стюардеса приема с ярко червило и огромна усмивка.

 

 

 

 

 

          А  Велислав в момента работи като кабинен екипаж във втората по големина европейска авиокомпания - Ryanair. “Щастлив съм, защото не го приемам като работа, а като удоволствие” - споделя той. Още от тригодишен мечтата му е да стане пилот и днес може спокойно да каже, че преследва целите си и е стигнал почти до финалната им фаза. След по - малко от година ще притежава лиценз за личен самолет, а по - нататък ще учи и за пилот на пътнически самолет.

 

 

Велислав скоро ще притежава лиценз за личен самолет

 

 

 

 

Според Петя и Велислав, стабилността на връзката им се крепи на доверие, подкрепа.

Само преди дни двамата бургазлии публикуваха своя снимка в Инстаграм, което взриви социалната мрежа. Снимката на двамата влюбени е в топ 10 в света на най – разглежданите фотографии.

 

Снимката на Петя и Велислав, която се нарежда в топ 10 в света за най- разглеждана фотография

 
Видяна: 16707


« Назад към всички новиниНаши партьори