Лазерна епилация от последно поколение правят за първи път в БургасВидими резултати още слeд първата процедура гарантират от Prime Aesthetic Center

 

Само месец след като отвори врати Prime Aesthetic Center е на път да се превърне в най-посещаваното място за разкрасяване в Бургас. Родни звезди вече се подложиха на част от процедурите, които се предлагат единствено тук, а резултатите са повече от впечатляващи. Една от първите дами, които се подлагат на подмладяващи терапии, е Златка Димитрова.

 

Освен лазерна епилация от последно поколение Prime Aesthetic Center разполага и с апарат за революционни подмладяващи терапии- Intraceuticals, чийто последен модел е за първи път в България. Процедурата представлява въвеждане в кожата на 95 % чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс чрез кислородна струя под налягане.

     

Собственичката на най-модерния център за красота в Бургас Диляна Димова ни сподели, че лазерната епилация, която предлагат в центъра наистина няма аналог в града. „Ние разполагаме с Primelase HR Exellence- уред от последно поколение за лазерна епилация. Разликата от всички останали е забележителна и нашите клиенти видяха това. Prime Aesthetic Center разполага с бърз и ефективен диоден лазер, подходящ за всеки фототип кожа, дори кожа с тен. Работи при всеки тип косъм. Резултатите са безконкурентни още след първата процедура.” – сподели Димова. Важно е да се знае, че лазерната епилация с Primelase HR Exellence в Prime Aesthetic Center е приложима целогодишно, дори и през летните месеци. Тя е абсолютно безвредна и с дълготраен ефект.

 

 

      

 

 

Подарете си едно незабравимо лято, посещавайки Prime Aesthetic Center! Лазерната епилация тук не просто премахва космите. След процедурата кожата става по-мека и гладка, отстраняват се „обърнати косми”, цялостното състояние на кожата се подобрява, дори и при проблеми с фоликули, пъпки и др.

 

Как действа уредът от последно поколение за лазерна епилация Primelase HR Exellence?

 

епилация се основава на селективно поглъщане на лазерни импулси от пигмента меланин, съдържащ се в косъма и придаващ неговия цвят. Косъмът е проводник на светлинната енергия до корена, където тя се трансформира в температурна енергия. Така се постига разрушаване на корена без увреждане на кожата и дълготрайно отстраняване на косъма. Primelase HR Exellence се характеризира с най-голямата пикова мощност на пазара (4800 W). При тази диодна лазерна технология се използват много къси импулси с висока доза енергия, идеална за остатъчни косми.Primelase HR Exellence притежава два режима за работа– динамичен и статичен. Динамичният режим позволява бърза епилация без дискомфорт и болка. Безопасното отстраняване на космите с Primelase HR Exellence се дължи на технологията за охлаждане „crystal freeze”, която автоматично регулира температурата в априкаторите по време на процедурата.

 

Лазерната епилация в Prime Aesthetic Center гарантира дълготрайно обезкосмяване, което се постига за кратък период от време и подобрява качеството на кожата. Премахват се така наречените „обърнати косми” и повлиява добре състоянието при проблеми с фоликула, циреи, пъпки и т.н.  Броят на процедурите зависи от фототипа кожа, вида на обработваната зона, дебелината и цвета на косъма, спецификите на всеки клиент. Процедурата е безболезнена и толерантна към кожата.

 

Повече информация за лазерната епилация от последно поколение в Prime aesthetic center може да получите на адрес: Бургас, ул. „Възраждане” 16 /срещу МЦ „Света София”/ или на телефон 0988 88 68 68
Видяна: 1345


« Назад към всички новиниНаши партьори