Нов успешен випуск изпратиха Езикови школи ТИТЗапочнаха записванията за новата учебна година по чужди езици в Бургас

 

Пореден успешен випуск изпратиха Езикови Школи ТИТ в Бургас. Тази година тържеството за връчване на английските дипломи се състоя в регионалната библиотека „Пейо Яворов”. Нови 26 деца от различни възрасти и гимназиален курс получиха своите международни сертификати от изпити по английски език за степени Advanced, Firstи IELTS. През последните години в Бургас за никой не е тайна, че все повече родители избират Езикови Школи ТИТ.Една от основните причини за това е, че школата е сертифицирана да селектира и провежда подготовка за международни изпити по чужди езици. В Езикови Школи ТИТ за 25 години чужди езици са изучавали над 10 000 деца и възрастни. Много от тях вече са успешни пилоти, юристи, лекари и дори преподаватели в престижни университети по цял свят. Този факт е доказателство за добрите резултати, които постигат учениците на ТИТ при явяване на различни изпити.

 

Според Тереза Тошкина, директор на Езикови Школи ТИТ опитът, който имат преподавателите в школите им дава възможност да работят по-лесно с подрастващите. „Пред нас стои предизвикателството да подготвим на 100 % децата по английски и други чужди езици, така че те да имат успех при кандидатстване в чужбина за обучение или работа. Прилагаме най-новите учебни програми и иновативни подходи за научаването на чужд език и това дава резултати. Родителите трябва да знаят, че в днешния забързан свят от първостепенно значение е още със старта на учебната година децата да започнат изучаването на чужд език интензивно. Най-добре е това да стане в школа с доказани преподаватели. При избора на такова училище задължително проверявайте дали е сертифицирано да провежда подготовка за изпити по чужди езици, които да отговарят на общоприетата европейска езикова рамка” – сподели още г-жа Тошкина.

 

   

 

Дори детето Ви да учи в езикова гимназия, това не е достатъчно, защото в извънкласното обучение е ключът за развитие. През последните години дори възпитаниците на специализираните по английски език средни училища, задължително учат езика и в частна школа. Ето защо от изключително важно значение е още в началото на учебната година да запишете децата на курс по чужд език. Характерно за Езикови Школи ТИТ е, че обучението е насочено към индивидуално подготвяне на обучаващите се. Работи се в малки групи, осигурява се творческа среда и така всеки курсист има възможност да се развива според своите интереси. Децата, които покрият успешно международните тестове и изпити в Езикови Школи ТИТ, продължават своето образование в университети и училища в България, Германия, Англия, САЩ, Холандия, Испания, Япония, Италия.

 

   

 

Според Тереза Тошкина, преподаването на чужд език трябва да започне от най-ранна детска възраст. За по-големи деца тя изготвя изцяло индивидуална програма за подготовка, съобразена с академичните нужди и време на всеки курсист. Не на последно място е цената на обучение, която в ТИТ е доста по-приемлива от тази в останалите частни школи. „Това се дължи единствено и само на големия интерес от страна на деца и възрастни да учат при нас, в ТИТ. За 25 години доказахме високото качество на преподаване, което осигуряваме. С всяка година желаещите да учат при нас се увеличават и това ни дава възможност да държим постоянно достъпни цени за обучение, които могат да бъдат и разсрочени по време на подготовката” – сподели още г-жа Тошкина. 

 

Започнете новата учебна година с Езикови Школи ТИТ. Адрес Бургас, ул. „Александровска” 16, Меден Рудник, ОУ. „Елин Пелин”, тел. за записване и информация 0887620 261

 

faktorbg.com
Видяна: 371


« Назад към всички новиниНаши партьори