„Парти на колела“ Смехотерапия!07.02.2012г.     Смехотерапия  е екип от две партньорки в идеите – Албена Тодорова и Станислава Михова. Те работят с най-различни забавни аниматори – професионалисти!

Споделят с нас: „Най-важни са децата, те са цяла вселена и трябва да се вслушаме в тях, има на какво да ни научат. Най-вече, на най-важното - да се обичаме безусловно и да се радваме на малките неща, защото това е живота!“

 

 

Какво означава „Парти на колела“?

„Парти на колела“ означава, че ние сме там, където е купона. Работихме стационарно 3 години и установихме, че не е за нас тази работа. Ние сме зодия Стрелец и двете – хора на движението и постоянната промяна, а когато партито и на колела промяната е постоянна. Днес сме в Бургас, утре в Созопол, после Св. Влас, Сунгурларе…

Хората от по-малките градове, села и околните квартали нямат друг вариант за празнуване на рождения ден на децата си.

 

 

Каква е възрастта на децата, които празнуват с вас?

Празнуват деца от различна възраст. Ние имаме опита да организираме празника, игрите, музиката и да я съобразим с възрастта на децата. Винаги препоръчваме на родителите, когато децата са под 4г. анимацията да бъде за е 1 час, най-много час и половина. Няма как да се задържи вниманието на по-малко дете дълго време.

Когато преобладават момичета има повече музикални игри, когато са момчета – състезателни игри. А за деца между 10-14 год. Предлагаме караоке - дискотека. Те са в една особена, междинна  възраст – вече не са деца, а не са и големи. Все още не могат да се организират сами. И когато няма някой по-отговорен да ги организира им идват разни опасни идеи в главата…..

 

 

 

Какво е най-важното за един детски празник?

Най-важен е рожденикът!!! Често родителят не се съобразява с детето и неговите желания. Това е много голяма грешка! СЛУШАЙТЕ ДЕТЕТО!

 

 

Кои са предпочитаните от хората места за празнуване на детски рожден ден с вас?

Зависи най-вече от сезона. Зимата – в къщи, заведения, детски градини, класни стаи, физкултурни салони. Лятото – на плажа, морската градина, двор, беседка, горичка….Идеи – колкото си щеш…Много зависи и от родителите.

 

 

Правите и тематични партита. Кои са любими на малчуганите?

За съжаление няма много желание за тематични партита, въпреки че цената не се променя. Това е защото родителите рядко се консултират с децата какво точно искат, за какво си мечтаят.

Най-често сме правили пиратско, принцеско, русалско, пижамено, космическо….

 

 

Правите ли украси за рождени дни?

Българите рядко поръчват украса, защото бюджета им е ограничен. Предлагаме най-разнообразни и тематични украси, които правят празника истински карнавал. Най-често от тях се възползват руснаците през лятото.

 

 

Защо е нужен аниматор за един рожден ден? По наше време рождените дни протичаха без такъв – със сандвичи, торта, у дома. Кое е различно сега?

Децата сега са много по-различни. Нервната им система е крайно натоварена от всички стимули около тях, също и в училище ги претоварват. Като тенджери под налягане са. Имат нужда от някой, който да им дава посока, да ги насочва, организира и води в игрите. Така всички остават щастливи – и децата и родителите.

 

 

Какво е добър аниматор?СМЕХОТЕРАПИЯ 1

Добрият аниматор се забавлява искрено! Той не е просто на работа. Той е добър манипулатор, умее да се абстрахира от родителите. За него най-важни са децата и най-вече рожденика.

 

 

Как и къде хората могат да ви намерят и да се запознаят с работата ви?

Могат да разгледат наши оферти и снимки на уеб сайта ни,  както и във facebook страницата ни.

Могат да се обадят на нашите телефони: 0899 957 016 и 0898 790 341 за всякакви въпроси.

 

 

Какъв съвет бихте дали на родителите?

Вслушайте се в желанията на децата си! В коя приказна страна искат да се пренесат? Абстрахирайте се от „Какво ще кажат хората…, Кое е „нормално “ и кое не и кое „добре прието“ или не!“

И ако имате мерак – участвайте и Вие – нарисувайте заедно поканите, направете сладките, украсете масата. Няма да съжалявате, ще остане един незабравим спомен  за вас, защото е споделен!

 

Смехотерапия  – Албена Тодорова и Станислава Михова

exPRts
Видяна: 4661


« Назад към всички новиниНаши партьори