ПАКЕТНИ УСЛУГИ

 


златоПАКЕТ "GOLD" е решението за фирмите, които искат да разгърнат своя потенциал, да изпреварят конкуренти си и да се наложат като водещ бранд. Изключителната гъвкавост на http://faktorbg.com Ви дава свободата да интегрирате промоционални, рекламни и PR инструменти, за да извлечете максимална изгода за Вашата фирма.

 

ПАКЕТ “GOLD” Ви дава възможност да получите страницата „МЕСЕЦ НА…“ в сайта http://faktorbg.com и да:
• създадете собствен профил, като качите своето фирмено лого, направите пълно представяне на фирмата, услугите и продуктите, които предлагате, впишете координати за връзка - телефон, адрес, e-mail, уеб сайт.
• публикувате безплатни обяви, промоции, намаления и др. със снимки, видео или карта, като 30 от тях можете да направите VIP;
• публикувате новини и интервютa в начална страница на избраната от вас категория и началната страница на сайта;
• рекламирате на фиксирана позиция 2 или 3 в категорията на вашата регистрация за период от 5 месеца(по избор);
• направите своята бранд реклама в рамките на един месец ( пример от 01.09. 2017г. до 30.09.2017г.);
 

Цена: 350 лв./ година
 

 


СРЕБРОПАКЕТ “SILVER”е за фирмите, за които кризата е възможност да заемат пазарните ниши на техните конкуренти. Този пакет е идеална възможност да провеждате активни маркетингови дейности, които да водят до видими резултати. Освен това, чрез пакет Silver Вие можете да изграждате и силен бранд, на който потребителите да се доверят.

Чрез ПАКЕТ "SILVER" Виe имате възможност да:
• създадете собствен профил, като качите своето фирмено лого, направите представяне на фирмата, услугите и продуктите, които предлагате, впишете координати за връзка - телефон, адрес, e-mail, уеб сайт.
• публикувате безплатни обяви, промоции, намаления и др. със снимки, видео или карта, като 30 от тях да направите VIP;
• публикувате новини и интервю в начална страница на избраната от вас категория;
• рекламирате на фиксирана позиция 4 или 5 в категорията на вашата регистрация, за период от три месеца  и в още една категория по избор, за период от един месец.

Стойност: 100лв. / година
 


БРОНЗПАКЕТ “BRONZЕ” - решението за фирмите, които са в начален етап на развитие и налагане на пазара. Всяко начало е трудно поради липса на достатъчно финансов ресурс за покриване на всички комуникационни канали. Пакетът Ви дава уникалната възможност да преодолеете този проблем.

Чрез ПАКЕТ " BRONZE" Виe имате възможност да:
• създадете собствен профил, като качите своето фирмено лого, направите представяне на фирмата, услугите и продуктите, които предлагате и впишете координати за връзка - телефон, адрес, e-mail, уеб сайт.
• публикувате безплатни обяви, промоции, намаления и др. със снимки, видео или карта като 30 от тях да направите VIP;
• публикувате новини в начална страница на избраната от вас категория; 

•рекламирате на фиксирана позиция 7, в категорията на вашата регистрация, за период от два месеца по избор.

Стойност: 40лв. / година


REAL ESTATE

ПАКЕТ “REAL ESTATE” е специално решение за агенциите за недвижими имоти. Този пакет Ви дава възможност за активно маркетингово предлагане и бърза реализация на имотите на Вашите клиенти.

Чрез закупуването на ПАКЕТ "REAL ESTATE" Вие може да публикувате новини в категория ИМОТИ, до 500 обяви със снимки, видео или карта, в собствения си профил в iskamda.com., като 40 от тях направите VIP и рекламирате на фиксирана позиция 6 в категорията на вашата регистрация, за период от един месец.

 

*Забележка: Регистрацията на агенциите за недвижими имоти и публикуването на обяви и новини е безплатна. Закупуването на пакет не е задължително, препоръчително е при желание за публикуване на VIP обяви и реклама.

Стойност: 35лв. / месец
 


FREEПАКЕТ “FREE” е възможността за онези, които не разполагат с бюджети за реклама или PR, но търсят възможност за популяризиране на услугите и продуктите, които предлагат. Пакетът Free е възможността Вашата фирма да попадне в един динамичен бизнес каталог. Това ще Ви направи видим за нови клиенти както в региона, така и цяла България.

Чрез ПАКЕТ "FREE" Вие имате възможност да:
създадете собствен профил, като качите своето фирмено лого, направите кратко представяне на фирмата, услугите и продуктите, които предлагате, впишете координати за връзка - телефон, адрес, e-mail, уеб сайт и публикувате три новини в начална страница в категорията на вашата регистрация. Това е Вашата лична позиция в каталога на http://faktorbg.com.

Стойност: 0,00лв.
 

За да използвате, някоя от пакетните услуги трябва да направите своя регистрация в http://faktorbg.com, чрез бутона „РЕГИСТРАЦИЯ“ и заявите избора си за ПАКЕТНА УСЛУГА на e-mail: factor_bs@abv.bg (с изключение на пакет “FREE”). След потвърждение от администратора на сайта, Вие имате възможност сами да управлявате профил си. Публикуването на VIP-съобщения и реклама при пакетните услуги се реализира чрез кредитите, които получавате при потвърждение на заявката Ви. Вие избирате времето за старт на рекламната или промоционална кампания на Вашата фирма.

За да бъдат публикувани Вашите новини или интервюта, изпратете текстовия и снимков материал на e-mail: factor_bs@abv.bg.

При закупуването на ПАКЕТ " GOLD" Вие получавате възможност, да направите своя бранд реклама за месец. За да се избегне дублиране на заявка, моля уведомете администраторите един месец предварително за избраната от Вас дата на старт, на e-mail: factor_bs@abv.bg.

При закупуването на ПАКЕТ "REAL ESTATE" за срок по-голям от месец, агенциите за недвижими имоти или инвестиционните фондове, ползват отстъпка от стойността му при еднократно плащане, както следва:                  за 3 месеца – 5%; за 6 месеца – 10%, за 12месеца – 20%.

 

  

 

 

 

 

 

 

 


 

Наши партьори