Георги Янев реди листа за изборите в АйтосБизнесменът не търси политически дивиденти и ще налага нов морал при вземането на важни решения за бъдещето на хората в общината

 

Георги Янев ще е част от листа за общински съветници и ще участва на местните избори в Айтос. Вече е факт регистрацията им като коалиция „Воля Български Демократичен Център”. Документите подава Гергана Стефанова, която е народен представител от „Воля”. Пред „Фактор” Янев каза, че листата е изградена от предприемачи, лекари, счетоводители, хотелиери, ресторантьори, учители, работодатели и служители, представители на малкия и среден бизнес. „Събрахме се хора, които не губят време да викат Неволята, не се оплакват, не очакват помощ отнякъде, а вместо това запрятат ръкави, захващат се сами за работа и носят със своите данъци приход в общинския бюджет. Обединява ни бъдещето на Айтос и на общината. Обединява ни това, че ние не сме напуснали родния си град, искаме да развиваме бизнеса си тук и да живеем със семействата си тук.”, сподели Янев.

 

Той каза още, че няма да влязат в местната власт, за да търсят политически дивиденти, а за да наложат нов морал при вземането на решения, които касаят бъдещето на всички в Айтос.

 

„Най-големият ни капитал е опитът, който искаме да поставим в услуга на хората от Айтос и на общината.Аз вярвам, че Айтос има толкова голям потенциал, че е крайно време айтозлии да започнат да просперират чрез него.”, каза още Янев.

 

Фактор Бургас
 
Видяна: 2093


« Назад към всички новиниНаши партньори