Коалиция „Българските патриоти“ регистрира листа само от доказани професионалисти



Водач е най-продуктивният и успешен юрист в 44-то Народно събрание, с най-много авторски законопроекти – Христиан Митев

 

Коалиция „Българските патриоти“, в която влизат НФСБ, ВМРО и ВОЛЯe под номер 16 в бюлетината за парламентарните избори. Тръгват с амбиция за два депутатски мандата от 2 МИР-Бургас. През седмицата водачът на листата Христиан Митев представи хората, които ще се борят за вота на избирателите на 11 юли. Прави впечатление, че групата на патриотите изпъква с доказани експерти в различни области.

 

„Не очаквайте от нас скандали и експресивна кампания. От наша страна тя ще е позитивна, толерантна и с първи водещ принцип – националното помирение и прекратяване на междуинституционалните войни. Призовавам държавните мъже по високите нива на изпълнителната и законодателната власт да преглътнат егото си така, както направиха тримата лидери на партиите от коалицията, да дадат крачка назад и да работят в името на народа. Това е клетва, която всеки от тях полага. Политиките на патриотите ги познавате, те бяха въплътени в доста законопроекти, които сме изработили и прокарали в Народното събрание“, каза Христиан Митев.

 

       

 

Той подчерта, че това е единствената коалиция, която се обединява около ясни принципи, а не е механичен сбор, който да цели единствено добър резултат и осигуряване на места в парламента. „Очаквайте в следващото Народно събрание да продължим с политика за запазване и съхранение на традициите, на традиционното българско семейство, отстояване на националния интерес и във вътрешната, и във външната политика на страната, повишаване на доходите, борба с демографската криза. Убедени сме, че ще намерим достойно място в него“, каза Христиан Митев.

 

Сред основните приоритети пред патриотите продължава да е повишаването на доходите и пенсиите – политика, която успешно беше проведена чрез увеличаване на минималната работна заплата до 650 лв. и минималната пенсия до 300 лв. „Обединени патриоти“ успяха да изпълнят това свое обещание, особено спрямо пенсиите. Това е и едно от основанията отново да търсим доверието на избирателите. Доказали сме, че изпълняваме обещанията си“, каза Митев.

 

На трето място той изтъкна мерките на патриотите, свързани с преодоляване на демографската криза – сериозен проблем, който се неглижира в последните години. „Предлагаме подпомагане на млади и образовани семейства с въвеждане на безплатни детски градини и ясли, повишаване на семейните помощи за деца и разширяване на кръга от лицата, които ще получават такива. 1 юни беше само началото по отношение на децата и семейството, след 11 юни ще представим и останалите секторни политики“, каза Христиан Митев.

 

Лидерът на ВМРО за Бургас Георги Дракалиев припомни, че Бургас е районът, в койтопатриотичните сили получават сериозна подкрепа на парламентарните избори. „Това се доказва от съвместните участия на ВМРО и НФСБ в изборите. Смятам, че ще постигнем отличен резултат. Надявам се този път късметът, който кацна на рамото на Мая Манолова, да е за нас и ние да вкараме двама души – един от НФСБ и един ВМРО“, каза Дракалиев. Николай Стоянов, който е втори в листата, добави, че коалиция „Българските патриоти“ е естествена коалиция, тъй като 200 хиляди български граждани останаха непредставени в предния парламент. „Смятаме да водим позитивна кампания на основата на политики. Вярваме, че посланията ни ще бъдат припознати от избирателите“каза Николай Стоянов.

 

Ето и цялата листа от експерти на коалиция „Българските патриоти“:

 

Христиан Митев - завършил право в БСУ, бил е юрисконсулт в Общинския съвет на Бургас, общински съветник в мандат 2011 – 2014 г., 2014 – 2017 г. – народен представител от Патриотичния фронт, 2017 – 2021 г. народен представител от Обединени патриоти.

 

Николай Стоянов – областен координатор на ВМРО за Бургас, икономист. Настоящ общински съветник в Бургас.

 

Радослав Петков – химик по образование, управител на фирма, свързана с търговия с автомобили. Бил е общински съветник в Бургас.

 

Валери Ангелов – учи „Индустриален мениджмънт“ в университет „Проф. д-р Асен Златаров“. Втори мандат е общински съветник от НФСБ в Средец. Председател на Комисията по здравеопазване и социални дейности и социално подпомагане в местния парламент. Основател на Медицински център „4life”

 

Тодор Стаматов – историк, магистър етнолог. В момента е учител по история в Професионална техническа гимназия в Бургас. Общински съветник в Средец.

 

Доц. д-р Стоян Транев – магистър в специалност „Маркетинг мениджмънт“. Доцент по социални, стопански и правни науки в направление „Администрация и управление“. Вписан в Единния регистър на медиаторите към Министерството на правосъдието.

 

Боян Дяков – общински съветник от НФСБ в Бургас. От 12 г. се занимава с частен бизнес в сферата на търговията.

 

Йорданка Лазаринова – от 15 години е Командир към Съюз на българските командоси мобилна група Буря 2/08 Бургас. Работи в полза на обществото и подпомага структурите на МВР и МО. Завършила Колеж по охрана и сигурност и Международна академия „Командос“. В момента изучава специалност „Право“ във Великотърновския университет.

 

Огнян Цонев – юрист, фармацевт.

 

Станислав Тодоров – от 2005 г. се занимава с частен бизнес.

 

Денис Йовчев – завършил бакалавър и магистър в Пловдивския университет. Занимава се с частен бизнес.

 

Антон Стоянов – областен координатор на НФСБ за Бургас. Опитен адвокат по граждански, търговски, административни и наказателни дела.

 

Д-р Коста Влъчков – магистър по Английска филология в Пловдивския университет и Международни отношения в Софийския университет.

 

Марияна Лефтерова – секретар на Националната контролна комисия на НФСБ.

 

Ивайло Стаматов – общински съветник в Бургас, мандат 2007 – 2011 г. Член на УС на „Нефтохимик“ Бургас.




Видяна: 73


« Назад към всички новини



Наши партньори