Детски въжен парк ще бъде изграден в Меден рудникНай-модерният жилищен проект в Меден Рудник „Скай билдинг” ще разполага и с детски въжен парк. В концепцията на строителна компания „Бургос строй” влизат редица иновативни зони за по-голям комфорт, забавление за децата, спорт и озеленяване. Новата жилищна кооперация в зона А, срещу хипермаркет Кауфланд, ще се разполагаи с професионален тренировъчен център по бойни изкуства. Очаква се залата да покрие сертификат от световната федерация поУшу, който ще я превърне в единствения професионален център на територията на Европа за практикуване на този спорт. Разбира се в спортния център ще може да се помещават и много други спортни клубове от различни направления. Целия комплекс се изгражда от строителна компания “Бургос Строй”.

 

Управителя на фирмата Стефан Колев обяви плановете по строителство и облагородяване на района около сградата пред вестник „Фактор”. „Освен малка горичка, в близост до комплекса ще бъде изграден и детски въжен парк на няколко нивас препятствия и приключения за малки и големи.” – сподели Колев.

 

Проекта на парка вече е готов, очаква се той да бъде построен до края на 2020 година. В него ще има няколко зони с различни степени на трудност, което ще го направи подходящ за деца от всички възрастови групи. Съоръжението ще може да се ползва безплатно.

 

Въженият парк ще включва въжени люлки, въжен мост, въжени катерушки и други елементи. Увеселителното съоръжение ще бъде обезопасено с мрежи. Най-малките на възраст от 3 до 5 години ще могат да преминават препятствията само с придружител. Специални табла с инструкции за ползване ще бъдат разположени на всяко ниво в парка.

 

faktorbg.com
Видяна: 1307


« Назад към всички новиниНаши партньори