Най-младият ходжа в България отново гледа, лeкува, открива и разваля магии с Корана в Бургаска областПоради доказаната си работа и наплив от клиенти Алейдин ще приема отново в Бургас на 6, 7 и 8 септември /неделя, понеделник и вторник/ в Бургас, на 5 септември – събота в Карнобат, на 9 септемви сряда в Поморие, на 10 септември – четвъртък в Созопол от 9:00 до 19.30 часа в посочените градове след предварително записване на телефони 0892 79 87 18 и 0877 61 94 94

 

 

Първо прочети статията внимателно до край и ако наистина имаш нужда и вярваш се обади 

 

 

Алейдин Тахиров е най-младият ходжа в цяла България. Той е само на 41 години, родом от с. Бенковски, край Златоград, но от 17 години живее в Мадан, Смолянско. Зет е на къща, семеен, с две деца. Българо-мохамеданин е (помак), с което се гордее. Завършил е ислямско духовно училище през 1999 година.

 

 

Алейдин Тахиров моли само за сериозни обаждания, любопитни и невярващи да не го безпокоят, а само хора, които наистина имат нужда и вярват, че може да им помогне. Човек, който има страх и вяра във Всевишния и милее за семейството си, никога не би се подиграл със свещените книги и духовните лица. Всевишният вижда всичко, забавя, но никога не забравя. Тахиров казва, че по телефона не може да гледа и да помага на хората – и според Корана, това е шарлатанство.

 

 

Алейдин, от колко време помагаш на хората и как разбра, че имаш дарба?

 

 

- Усетих, че мога да помагам на хората през 2002 година, когато изпаднах за 5-6 дни в кома, без да има определена причина за това, тъй като въобще не бях боледувал. Лекарите в Златоград дори не вярвали, че ще оживея. Тогава – като на сън, ми се яви един много възрастен човек с бяла дълга брада, който ми проговори не на арабски или турски, а на български – може би защото съм българин-мохамеданин, помак, с което се гордея. Реших, че ми се е явил Господ Аллах, който ми каза: “Алейдинчо, ще те даря оттук-нататък с такава дарба, която ще ти позволява да гледаш на хората, да им помагаш, да откриваш болести, да разваляш магии, но в никакъв случай ти няма да правиш магии.” Оттогава започнах да се занимавам с това.

 

 

Как  гледаш на даден човек, когато дойде при теб?

 

 

- Когато човек дойде при мен, не го питам какъв проблем има, а започвам от миналото му, за да се увери той, че познавам, след това – за настоящето, бъдещето, здравословни проблеми, брак, деца, работа, магии, болести. Всичко казвам. Ако не е семеен, кога ще бъде, ако има имот за продаване/купуване – до колко време ще се осъществи сделката. Ако даденият човек има направена магия, мога да кажа къде е сложена, хвърлена или скрита магията, кой я е направил, дали е мъж или жена, първата буква на човека, дали е близък, роднина, комшия, колега и т.н. и за какво е направена, с каква цел. Мога да гледам и помагам,и да развалям магия и по снимка на друг човек, стига да не е починал.

 

 

За какви заболявания можеш да помагаш с Корана?

 

 

- Лекувам всякакъв вид заболявания чрез Корана, с изключение на ракови болести, диабет и тумори. Когато проблемът не е за мен, казвам на човека. Не съм като някои мои колеги, които злоупотребяват с доверието на хората и само и само да вземат парите, се правят, че могат да се справят. Обичам да пазя доверието на хората и за в бъдеще. Затова, когато не мога да помогна, казвам на човека да си търси лек на друго място. Най-успешни случаи имам с лечението за следните болести и зависимости: алкохолизъм, хазарт, наркотици, припадъци, епилепсия, уплах, страх, стрес, депресия, страхова невроза, заекване, напикаване и най-вече проблеми със забременяване.

 

 

Трудно ли се развалят магии?

 

 

- Свикнал съм да устоявам, все пак 16 години се занимавам с това, въпреки че – признавам, понякога ми е трудно. Миналата година, когато развалях магии във Враца, на жена медицински работник, дори 3-4 минути не бях на себе си, прилоша ми и ме свестяваха с вода. Всеки човек може да ви каже, че имате магия. Виждате вече по телевизията какво става, но не от всеки файда ще видите. Искам да подчертая, че човек, който е патил от магии – вярва, който не е патил, не вярва и се подиграва.

 

 

Всякакви хора ли търсят твоите услуги?

 

 

- Радвам се и се гордея, че ми се доверяват и продължават да ме търсят за пореден път хора от Общината, от съда, от полицията, от болницата, учителки, магазинерки са идвали при мен. Ако не са останали доволни, едва ли ще ме потърсят пак и ще водят техни близки и приятели.

 

 

Има ли хора, които все още се занимават с правене на лошотии в нашия край?

 

 

- Когато лекувам дадена болест или развалям магии, го правя пред човека, за да види той с очите си, а не както правят колегите ми по телевизията със записи и колети по пощата. Това за мен не е редно и е един вид шарлатанство, според нашата религия. Когато развалям магия, правя и защита и давам гаранция, че оттук-нататък 7 години даденият човек магия не може да го хване, дори отново да се опитат да му направят. Девизът ми е: “Не обичам да се хваля, нека хората говорят за мен”. Ето вижте и прочетете и се позамислете какво са казали някои от тях след като са се обаждали след това по телефона да ми благодарят.

 

 

Все пак, идваш от Родопите и имаш разходи, на какви цени работиш?

 

 

Човек, който наистина помага на хората публично обявява цените си в медиите, не ги крие като някои мои колеги от телевизията, които казват “Обади ми се след предаването.”

 

Който не ми вярва, нека влезе в интернет и ще види какви са отзивите за мен. Там ще види също, че аз работя най-евтино в цялата страна. Във всеки град на България цената е различна – все пак идвам от Родопите и имам разходи – за път, за хотели, да не говорим за храната. Не работя на космически цени, като някои мои колеги, за които говориха в “Господари на ефира” и в БТВ – Репортерите преди няколко месеца и които за едно гледане вземат по 250-500 лева, за едно разваляне на магия искат и изнудват хората от 2000-5000 до 10 000 лева. Ако някой не вярва, нека провери в интернет при какви цени работят колегите ми, които ги даваха в „Господари на ефира” по-миналата година.

 

 

При мен цената за едно гледане до края на този месец в Бургаска областе 94 леваа когато лекувам дадена болест или развалям магии, се изчислява според данните на човека и според каноните на Корана, в зависимост от проблема или магията – дали са по-стари, или отскоро. Но моите цени не са космически като техните в хиляди левове.

 

 

АКО МАГИЯТА СЕ РАЗВАЛИ В СЪЩИЯ ДЕН, КОГАТО СЪМ ГЛЕДАЛ НА ДАДЕНИЯ ЧОВЕК, ЦЕНАТА E ДОСТА ПО-НИСКА ОТКОЛКОТО ДРУГИЯ ПЪТ.

 

На всекиму цената е различна!

 

 

С. К. От село Кликач - Карнобат

 

В средата на май бях при него, когато имаше приемен ден в Карнобат. Без да го карам да идва у нас ми каза, че магията е сложена зад гардероба. Беше направена на сина ми да започне да има здравословни проблеми с вътрешните органи. Стана кожа и кости за 3 месеца. Отчая се от живота и искаше да се самоубива. След като Алейдин обеща и му помогна от половин година синът ми се чувства добре и болестите му отшумяха. Пожелавам на Алейдин да е жив и здрав и колкота вода има в морето толкова да му е тежко портмонето.

 

 

 

С. Ш. от к-с „Меден Рудник” в Бургас

 

Миналата година през април ходих при него за помощ в Бургас. Без аз да му разказвам какъв е проблемът и за какво съм отишла и без да посещава дома ми каза, че магията е напъхана в пепелника за задните седалки в колата на мъжа ми. Той никога не е ползван и отварян преди да я намеря сама там. Беше направена от негова колежка докато я вози по време на работа, за да се изнервя за няма и нищо, да се пропие, да остане без работа без причина, заради други хора, които прехвърлят вината си върху него. След като Алейдин ми обеща и аз му се доверих, той развали магията съпругът ми продължи да си работи на същото място в държавния сектор без проблеми. Ходила съм и при други врачки и баячки, но те само ми обещаваха без гаранция и ми искаха много пари или да им нося черни кокошки, захар, сол и кафе. Аз се доверих на Алейдин, който наистина ми помогна. Той за мен е истински честен човек.

 

 

 

В. Т. от Поморие – кв. Св. Георги

 

В началото на месец февруари 2018 год. ходихме при него когато имаше приемен ден в Бургас да търся лек и файда, защото над 8 год. сме семейство и все още нямахме бебе. Ходихме по доктори, врачки, баячки, лечители, пръснахме над 30 000 лв., бяхме готови да си осиновим дете, но сега вече с дарбата на Алейдин, която наистина има да помага се радваме на момиченце на близо годинка. Правя му евала и го препоръчвам на всеки, който наистина вярва, че надеждата умира последна. Халал му правя парите, които наистина му дадохме от сърце.

 

 

 

М. А. От Черноморец

Посетих Алейдин когато приемаше в Созопол през пролетта на тази година. Бях вдигнала ръце от сина ми, постоянно пиеше и ми създаваше проблеми, беше се разделил с жена си заради това пиене. Вече се бях отчаяла и не вярвах, че някой може да спаси детето ми. От моя колежка от Българово разбрах за родопчанина Алейдин. Не вярвах, но след като тя настояваше да отида, за което не съжалявам, виждам, че от 3-4 месеца синът ми е на път да се откаже от пиенето, събра се отново и с жена си. Само при ходжа не бях ходила, но се уверих, че наистина това младо момче ми помогна, шапка му свалям, нямам думи. Който има зор да отиде при него.
Видяна: 607


« Назад към всички новиниНаши партньори