Ударна промоция на зимни гуми започва в автосервиз БИГСКато част от веригата Premio центърът е оторизиран представител на гуми с марките Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava и други

 

Броят на клиентите, които се доверяват на специалистите в БИГС и поверяват автомобилите си на тях за всякакви ремонти непрекъснато расте. Новият модерен автомобилен център и сервиз вече работи на адрес в Бургас ул. „Одрин“ 130. Базата се простира на 1560 кв. м. и включва сервизна част, специализиран център за демонтаж и монтаж на гуми за леки автомобили, бусове и камиони, производствена част на гуми студен регенерат и клетка за преминаване на годишни технически прегледи.

 

 

       

 

 

Услугите, които се предлагат на клиентите в новата база са повече, а още с откриването от БИГС ООД предлагат и различни промоции за своите клиенти. Важно е да знаете, че автосервизът е част от групата Premio, която е допълнителна гаранция за качество на предлаганите услуги. Като част от голямото семейство сервизи на Premio в автоцентър БИГС в Бургас работят технически екипи, обучени да обслужват автомобили от среден и висок клас. В сервиза се използват модерни съоръжения за работа, професионални масла и течности, съобразени с всяка марка автомобили. Освен всичко това, при нужда шофьорите могат да получат и приятелски съвет за това как да се грижат за своя автомобил. Автоцентър БИГС като част от веригата Premio е оторизиран представител на гуми с марките Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava, Debicaи други.

 

Фактор Бургас 02.11.20
Видяна: 1024

« Назад към всички новиниНаши партньори